Kesha er forudbestemt til at håndtere navn på munden, hvis de gat tilbage canada goose dame på én fod hendes manglende jakke

“Tik Tok” hitmageren hævder de ark, – som er “sort en tiger på rejse og en regnbue på det hele” – blev “stjålet” fra hendes påklædningsværelse backstage ved hendes koncert på MCU Park i Brooklyn på søndag (08.07.16) og hun er voldelige for den modgående returneret tilbage hun udfører i Cleveland tirsdag (08.09.16) aften.
Hun er i omløb i et register sendt på Instagram: “Hvis du kan få mig mit f *** ing kulør, jeg ikke visualisere, hvad jeg vil gøre.
Jeg vil kysse dig på f *** ing mund. Men jeg sult det for min parade i morgen.
Hvis luminary gav en pink slip tjener det, jeg vil gøre noget en hel del for dig men enthrall jeg foretrækker at f *** ing trop ved i morgen aften klokken 9. OK, trøste jeg dig. Farvel.

Hun tilføjede i registret billedtekst: “Hvis du fyre kan venligst kastede i en masse med mig engagere denne beseem jakke. Jeg bliver til udgangen af tid forgældede. Jeg vælger det for min afdække i morgen aften. nogen stjal det fra mit værelse. kan nogen kastede i en masse med mig? (sic)”
Under en anden ydeevne dato i weekenden, indrømmede Kesha – der har været på en trukket ud juridisk misforståelse i en mislykket prøve til fortjeneste ud af hendes tilmelding kontrakt med Dr. Luke og Sony Music trailing beskylder komponist for at misbruge hende – hun ikke kunne have  canada goose dame det på de hårde tider uden commiserate af hendes fans.
Taler om plads på havnefronten på Harrahs i Atlantic City, hun fortalte publikum: “du fyre i en tåge af mig over den sværeste f *** ing aldre af mit liv. Jeg er ærlig jeg kunne ikke have forpligtet sig igennem uden dig. ”
Og den 29-årige stjerne understregede myndigheden for “håb og tro” Hvornår “fast” i en uholdbar situation.
At indføre hendes ubestridelige spor, sagde hun: “Jeg er Gøg og træt af at passe jeg ikke kan synge. Dette ingen to måder om det opsummerer min liv comeuppance nu. Når du er tabt du gotta have venter og du gotta have tro på denne ene hedder jeg frigives. “


En kommentar

  • Hr WordPress

    13. september 2016

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

    Svar

Skriv et svar